Profesyonel Sosyal Takipci ve Para Kazanma Sistemi

18 Mart 2018 Pazar

Neden SocialTakipci

Günümüzde sosyal medya insanların günlük yaşantısında önemli bir yer edinmektedir. We Are Sosyal Dijital firmasının 2017 yılında yayımladığı bir rapora göre 7,5 milyarlık dünya nüfusunun yaklaşık yarısı internet kullanıcısı ve 7.5 milyarlık dünya nüfusunun yaklaşık 2,8 miyarı sosyal medyayı kullanıyor. Yine We Are Sosyal Dijitalin ülkemiz için yapmış olduğu araştırmada 80 milyonluk Türkiye’de internet kullanım oranı 48 milyon ve sosyal medya kullanım oranı 48 milyon ( bu rakamlar tekil kullanıcılara ait değildir). Hal böyle iken sosyal medya sektörü birçok firma için gelirlerini artırmak için müthiş bir sektör. 2017 yılı itibariyle Sosyal Medyanın reklam gelirleri tüm dünyada 36 milyar dolara ulaşmış durumda. Bu reklam gelirlerinden en büyük pastayı youtube 5.6 milyar dolarla almaktadır. Yotube ve Facebook gibi 2 dev şirketin reklam gelirlerini paylaşma kararlarının ardından yaşlısından gencine, herkes bu devasa pastadan pay kapma mücadelesi içine girmiştir. İşte sırf bu nedenle günümüzde sosyal medyadan ve internetten para kazanmanın binbir çeşit yöntemi yer almaktadır. Ancak pastadan pay alma oranı küçüldüğü için insanların sosyal medya hesaplarını, internet sitelerini tanıtmaları da giderek zorlaşmaktadır. Hatta öyle ki açılan internet sitelerinin, sosyal medya hesaplarının tanıtımı için ciddi reklam paraları ödemek gerekiyor.


                Tanıtımın giderek zorlaştığı günümüzde sosyal medya reklamlarından pay kapmaya çalışanların imdadına güzel düşünülmüş bir sistem olan http://socialtakipci.com yetişiyor. Nedir bu http://socialtakipci.com . Aynı hedef doğrultusunda olanları bir sisteme toplayan dediğimiz gibi güzel düşünülmüş ve tasarlanmış bir sistem. http://socialtakipci.com sayesinde sitede bulunan reklam ver özelliğini kullanarak sahibi olduğunuz youtube kanalları facebook sayfaları link kısaltma servisleri, instegram ve twitter hesaplarının tanıtımını yapabilir, sisteme dahil olanların kanallarınıza abone olmasını sağlayabilir, yayınladığınız videoların beğenme ve paylaşma oranlarını artırabilirsiniz. Ayrıca açmış olduğunuz internet sitelerinin tanıtımını da reklam ver özelliğini kullanarak yapabilirsiniz. İşin daha enteresan olanı bütün bunları ücretsiz olarak yapabildiğiniz gibi diğer kullanıcıların yüklemiş olduğu ve sistem tarafından kullanıcı hesabınızın durumuna göre ( VİP üye, Normal üye) verilen reklamlara tıklayarak kazanç sağlamanız da mümkün.

                Eğer sosyal medyadan gelir elde etmeyi düşünüyorsanız http://socialtakipci.com’a dahil olmalı ve etrafınızdaki kişilerle paylaşmalısınız. Oldukça geniş kitlelere yayılması durumunda sosyal medya hesaplarınız daha geniş kitlelerce bilinecektir.

1 yorum:

Bayi Ortaklık Sistemi

Profesyonel Sosyal Takipçi Ve Para Kazanma Sitesi Sitemizin Bayilik Sistemi Satışları Başlamıştır. Detaylı Bilgi İçin İletişim Alanınd...